Furt la CE Turceni

Poliţiştii din Turceni au efectuat un control la un centru de colectare a deşeurilor feroase de pe raza localităţii când au constatat că un bărbat, T.C., de 43 de ani, din judeţul Dolj, a valorificat 3 ţevi metalice de dimensiuni diferite, cu o greutate de 1.150 kg. Continuând investigaţiile, poliţiştii au stabilit că T.C. a sustras ţevile din incinta unui complex energetic, folosind pentru transport o autobasculantă. Cele trei ţevi au fost restituite unităţii prejudiciate. Poliţiştii continuă cercetările, în acest caz fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt

Pe scurt:

I-au furat cazanul de ţuică

Poliţiştii din Godineşti au fost sesizaţi prin plângere de către C.A., de 75 ani, din Tg-Jiu, cu privire la faptul că în perioada 23.01-06.02.2011, persoane necunoscute au pătruns în beciul casei pe care o deţine pe raza comunei, satul Pârâul de Vale, iar de aici au sustras un cazan confecţionat din alamă cu capacitatea de 40 litri. Poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este un tânăr,  M.M., de 21 ani, din comuna Godineşti, judeţul Gorj. Cazanul a fost recuperat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sancţiuni pentru şoferi

Peste 170 sancţiuni aplicate, 7 permise de conducere reţinute în vederea suspendării, 7 certificate de înmatriculare retrase - bilanţul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri pe principalele artere rutiere din judeţ în ziua de 8  februarie. 

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: