Furt la Jilţ Nord

În seara zilei de 01.04.2012, orele 19:10, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi telefonic de către un agent de pază cu privire la faptul că mai multe persoane au sustras role metalice din perimetrul Carierei Jilţ Nord, cu un autoturism şi se îndreaptă către satul Runcurel.

Poliţiştii au depistat autoturismul pe raza satului Runcurel, unde fusese abandonat de către suspecţi. În portbagajul autovehiculului au fost găsite 6 elemente rolă metalică, folosite în activitatea minieră.

Deşi autoturismul era înmatriculat în alt stat, urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat deţinătorul autovehiculului. De asemenea, au stabilit că autoturismul a fost condus de către E.F., de 23 ani, din comuna Mătăsari, persoană care nu deţine permis de conducere. Acesta, împreună cu alţi doi suspecţi, a sustras elementele de rolă din perimetrul Carierei Jilţ Nord. Fiind surprinşi de agenţii de pază, suspecţii au fugit de la faţa locului cu autoturismul condus de către E.F., ulterior, abandonându-l pe DC 107 Mătăsari - Runcurel.

Poliţiştii au indisponibilizat autoturismul folosit la comiterea furtului. Elementele rolă au fost predate Carierei Jilţ Nord, urmând a se comunica valoarea prejudiciului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii infracţiunii de furt calificat, E.F. fiind cercetat şi pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: