Gabriel Dodoi a revenit la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a adus întăriri la echipă înaintea meciurilor dificile care vor urma săptămâna viitoare. Gabriel Dodoi se pregăteşte de câteva zile cu echipa din Târgu Jiu şi este posibilă şi înregimentarea lui Pedro Mingote ca antrenor de portari.

Gorjenii se vor deplasa săptămâna viitoare la Cluj și Filiași, mai întâi pentru meciul din campionat şi apoi pentru meciul de cupă, programat la doar trei zile după deplasarea de la Cluj.

În vederea acestor meciuri Pandurii a mai adus întăriri şi este posibilă revenirea în primul unsprezece a fostului golgheter Gabriel Dodoi, care deja se pregăteşte cu Pandurii şi urma să fie legitimat joi. „Gabriel Dodoi s-a întors la echipă, va fi legitimat la federaţie şi începând de acum este jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu”, a spus directorul sportiv Camilian Floroiu despre atacantul care ar putea redebuta în tricoul echipei Pandurii la meciul de la Cluj.

Dodoi a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei Pandurii în sezonul 2017 – 2018, când a jucat 19 meciuri pentru gorjeni şi a marcat de șapte ori. Ulterior a plecat în Liga 1, la CFR Cluj şi Sepsi iar sezonul trecut a ajuns la Rapid.

O altă revenire este aşteptată şi pe banca tehnică, acolo unde sunt şanse mari pentru portughezul Pedro Mingote să ocupe postul de antrenor cu portarii în staff-ul tehnic al lui Călin Cojocaru.

Directorul Floroiu a recunoscut că sunt discuţii cu fostul mare portar al echipei din Liga 1, Pedro Mingote, pentru a prelua postul de antrenor cu portarii.  

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: