Şendroiu şi-a găsit echipă aproape de Târgu Jiu

Fostul căpitan al echipei Pandurii, Andrei Şendroiu, s-a înțeles miercuri cu CSO Filiași şi va evolua în Liga 3. Acesta semnase, după despărţirea de Pandurii, cu Fotbal Club Comuna Recea, dar după demiterea antrenorului a ales să plece la Filiaşi.


Andrei Şendroiu va fi pregătit de doi antrenori gorjeni la Filiaşi, Mario Găman și Bobi Staicu, şi va avea şi foşti colegi de la Pandurii la noua  echipă. Preşedintele celor de la Filiaşi, Florin Spânu, a dat curs propunerii venite din partea antrenorilor Mario Găman şi Bobi Arjoca propunând un contract lui Andrei Şendroiu, a informat gds.ro.

„Şendroiu a venit din postură de jucător liber de contract şi a semnat cu noi o înţelegere valabilă un an. Ultima dată a jucat la Recea, este un băiat tânăr, în care am foarte mare încredere şi sunt convins că ne va ajuta foarte mult. Şendroiu joacă în spatele vârfurilor, poate evolua şi vârf împins, dar şi în bandă. Am promisiuni pentru sosirea unui nou atacant, dar momentan nu vreau să-i divulg numele, pentru că suntem încă în discuţii“, a comentat preşedintele Florin Spânu, pentru gds.ro.

Mulţumit de noul transfer aste şi antrenorul echipei CSO Filiaşi, Mario Găman. „Am întărit atacul, pentru că şi la meciul trecut, în momentul când am avut o problemă medicală cu Fotescu, nu am prea avut soluţii, a trebuit să improvizăm. Profităm de faptul că Recea nu i-a înregistrat contractul lui Şendroiu şi jucătorul a rămas liber. Eu şi Bobi, cunoscându-l foarte bine, şi ştiind că este un jucător care ne poate ajuta am hotărât să-l aducem la echipă. Andrei este în regulă cu totul, cu vizita medicală, testul Covid l-a făcut şi poate debuta cu Bascov. O să fie în lot. Şendroiu ne poate ajuta din toate punctele de vedere. Noi suntem genul de persoane care dăm încredere jucătorilor, avem o comunicare bună cu tot colectivul şi cred că este un factor important în bunul mers al lucrurilor“, a explicat Mario Găman.

Andrei Şendroiu va fi în lotul echipei CSO Filiaşi pentru meciul de vineri, de la ora 15.00, cu Unirea Bascov, din Valea Ursului.

Vizualizări: 788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: