Gilortul Cărbuneşti a încasat şase goluri în meciul restanţă

A treia partidă din acest sezon nu a mai fost cu noroc pentru Gilortul care venea după două victorii consecutive şi era pe val. Meciul cu Gaz Metan 2, era de fapt primul pe care gorjenii trebuiau să îl dispute dar a fost amânat şi pierdut acum de echipa din Cărbuneşti la un scor de tenis, 0-6.

Gilortul a pierdut categoric meciul cu Gaz Metan Mediaș 2, scor 0-6 (0-2), într-un meci restanţă disputat marți după-amiază, pe Stadionul Comunal Axente Sever din Copșa Mică.

Jocul conta pentru etapa 1 din cadrul Ligii 3, etapă în care Gilortul nu s-a putut prezenta din cauza cazurilor de COVID de la echipă. Pe un teren greu, deasupra căruia a plouat necontenit timp de 7 ore, formația gorjeană și-a creat puține faze de poartă și nu a fructificat niciuna dintre acestea. De partea cealaltă, jucătorii de la Gaz Metan Mediaș 2 au alergat mai mult și au dat dovadă de mai multă dorință de a tranșa meciul în favoarea lor.

Gazdele au condus cu 2-0 după prima repriză, prin reușitele lui Țili (13’) și Yael (`22) iar după pauză au mai marcat de patru ori, golurile fiind înscrise de Moldovan (50’), Mateș (57’), Danciu (66’) și Hăjmășan (79’–penalty).

Gilortul a arătat destul de bine în primele două meciuri jucate, astfel că eşecul dur din acest meci poate fi considerat un accident pentru elevii lui Popete care trebuie acum să se concentreze pentru meciul de sâmbătă cu Viitorul Dăești.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: