Alexandru Beşliu, primul luptător al CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a afiliat recent secţia de lupte la Federaţia Română de Lupte, şi a legitimat deja un prim sportiv. Primul luptător al clubului primăriei este Alexandru Beşliu care va avea dublă legitimare, fiind sportiv crescut de CS Pandurii Târgu Jiu.  

Conducerea CSM Târgu Jiu a mai afiliat recent două secţii la federaţiile de specialitate. Pe lângă secţiile de handbal şi baschet, a mai fost afiliată în vară secţia de atletism iar recent şi secţiile de box şi lupte.  

Imediat după ce s-a făcut acest pas a fost anunţat şi primul sportiv luptător care a fost legitimat, fiind vorba de un campion cu mai multe titluri la activ, Alexandru Beșliu, multiplu campion național de juniori și seniori. „Am semnat deja cu un luptător foarte bun, Alexandru Beşliu. Antrenor nu avem încă ci tot un voluntar, pe antrenorul Tănase de la CS Pandurii, el face antrenamentele cu luptătorii. Nu avem încă antrenori pentru că anul aceasta nu avem foarte multe resurse dar trebuie să plecăm de undeva”, a explicat directorul CSM, Robert Bălăeţ. La secţiile nou înfiinţate CSM Târgu Jiu nu a putut angaja şi antrenori pentru că nu a avut prevăzut în buget aceste cheltuieli.

În ceea ce îl priveşte pe campionul naţional de lupte Alexandru Beșliu, sportiv de 19 ani care  este pregătit de Ștefan Tănase și de Mădălin Gorjeanu, acesta a semnat o înțelegere pentru următorul sezon competițional cu CSM Târgu Jiu. "Primul sportiv legitimat la nou înființata secție este Alexandru Beșliu, multiplu campion național de juniori și seniori. Alexandru Beșliu, pregătit de antrenorul Ștefan Tănase, are dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii Târgu Jiu și a semnat cu oficialii CSM o înțelegere pentru următorul sezon competițional", a informat oficial CSM Târgu Jiu. 

Performanţele lui Alexandru Beşliu:

Juniori: Legitimat la CS Pandurii de la vârsat de 8 ani
-Vicecampion internațional în Košice, Slovacia – 2017- cat. 100 kg
-Vicecampion Național juniori cat. 125kg – 2018 – Câmpulung Muscel
-Campion Național Lupte pe plajă juniori – 2018 – Constanța
-Locul 7 la Campionatul European de Cadeți – 2018 – Skopje, Macedonia
-Campion Cupa României juniori cat. 125kg – 2018 – Putna
-Campion Național juniori cat. 125kg – 2019 – Târgoviște
-Campion Cupa României juniori cat. 125kg -2019 -Putna
-Tot în anul 2019 a ieșit Super Campionaul României de Juniori
-În 2016 a facut parte din Lotul Olimpic de Juniori al României!

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: