Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gabriela Vrânceanu, nu Firea cu stăpânul tău!

Cum, mă?! Cum să te acuze toată lumea că eşti sclavul lui Voiculescu, ultimul lingău şi ultima amantă de pe pământ, şi tu să-l inviţi pe Voiculescu în emisiune? Şi cum mă, după toate astea, să mai dai şi titlul ”Soluţiile lui Dan Voiculescu”?! Ce, mă, dacă nu dădeai titlul ăsta de slugă ordinară nu ştia lumea că băşinosul ăla e Voiculescu? Sau te pomeneşti că nu se prindea că el dă soluţii. Da, bă, asta e! Trebuia să ne fie clar din titlu că Voiculescu are soluţii, nu emite enunţuri, ca toţi boii care nu-s şefi şi nu au concediat în viaţa lor pe nimeni. E ca şi când sclavii de la Realitatea l-ar invita pe Vântu şi-ar titra ”Legalităţile lui Vântu”. Sau ca şi când sclavii de la B1TV l-ar invita pe Băsescu şi-ar pune titlu ”Exclusivitate: Radu Moraru îl linge în cur pe preşedinte pentru că e foarte competent”. Şi Firea, săraca! Vai, cred că nu a vorbit atât de puţin de când s-a jucat ”la popa la poartă…” pe dezbrăcate cu şeful clasei, într-a şasea, ca s-o pună elevă de serviciu. Tace şi aprobă sfioasă din cap toate inepţiile securistului. Ah, staţi c-a zis acum ceva. Cică ”Sîntem în direct cu domnul Dan Voiculescu, profesor doctor universitar…” Şi libidinosul i se adresează ei cu ”Gabi”. AHAHAHAHAHAHAHA! Incredibil, ce scîrboşenie!

Mă duc să borăsc. Abia aştept să facă Badea emisiune cu invitaţi şi să-i vină rândul să-şi cheme stăpînul în emisiune! Muaaaamă, ce mişto o să fie!

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: