Galatasaray, cu ochii pe un jucător al Universităţii Craiova

Atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan se află pe lista scurtă a antrenorului Fatih Terim, la Galatasaray. Ivan ar putea veni alături de ceilalți doi români prezenți deja la formația turcă, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, pentru a-l înlocui pe olandezul Ryan Babel, în vârstă de 34 de ani.

În perioada de transfer precedentă sezonului curent, Galatasaray a trecut printr-un proces de întinerire a lotului, restructurând semnificativ echipa, și a redus, de asemenea, cheltuielile din staff.

Potrivit publicației A Spor din Turcia, Fatih Terim își dorește să creeze un „Galatasaray Pentru Viitor” și, în consecință, vrea să găsească înlocuitori tineri pentru Ryan Babel și Sofiane Feghouli, ale căror contracte expiră la finalul sezonului. Tehnicianul formației Cim-Bom-Bom s-a consultat cu Alexandru Cicâldău, care i-a făcut o prezentare pozitivă lui Andrei Ivan, fostul său coleg de la Universitatea Craiova.

Ținând cont de faptul că formația turcă se arată mulțumită de serviciile celor doi români până acum, se consideră că Galata ar putea înainta o ofertă pentru atacantul român încă din iarna următoare. În cazul în care transferul nu se realizează în perioada de iarnă, aceștia ar putea reveni pentru negocieri la sfârșitul sezonului.

În prezent, echipa antrenată de „Împăratul” Fatih Terim ocupă poziția a opta, cu 17 puncte în primele nouă meciuri. În Europa League, aceștia sunt pe prima poziție în grupă, cu șapte puncte, după două victorii și un egal în cele trei etape jucate.

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: