Gilortul a pierdut două puncte după remiza din ultima etapă

Gilortul Târgu Cărbuneşti a remizat în meciul din etapa a noua, ultima din acest tur. Elevii lui Mihai Dinu au încheiat la egalitate meciul cu satelitul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu.

Considerată favorită în fața tinerilor jucători antrenați de Bogdan Chiriac, echipa din Cărbuneşti a reușit să se împiedice singură în meciul din etapa a noua.

„Într-un meci controlat cu autoritate de jucătorii noștri, în care au ratat cu exasperare numeroase ocazii, șase doar în ultimele 5 minute, până la urmă au trebuit să se mulțumească doar cu un punct”, au anunţat cu amărăciune cei de la Gilortul care consideră că meritau să câştige acest meci.

În prima parte a jocului, Gilortul și-a presat constant adversarul, a încercat să desfacă apărarea gazdelor, dar fie nu au nimerit poarta, fie s-a opus portarul Grecu. La ultima fază a reprizei, Ionuț Gîlcescu l-a făcut pe Grecu să scoată mingea din plasă, după ce mingea a revenit din bară, la șutul lui Bucur.

În repriza secundă, Viitorul 2 a început mai bine, beneficiind de ajutorul vântului, și a egalat prin Măicăneanu, care a înscris  cu un șut de la șase metri. Au urmat apoi o serie de ocazii pentru Gilortul care îi îndreptăţeau pe oaspeţi la o victorie cu 3-4 goluri diferență. În minutul 78, atacantul Gilortului, Ionuț Gîlcescu, a fost faultat în careu, dar centralul Jurca a apreciat, eronat, că faultul s-a produs în afara acestuia.

Aflat la doar câțiva metri de fază, arbitrul a ales să se consulte cu asistentul Cășuț, aflat în cealaltă jumătate de teren. „După meci, oficialii gazdelor, oameni de fotbal și simpli spectatori au admis cu sportivitate că trebuia să se acorde penalty pentru Gilortul. Este cel de-al treilea meci consecutiv în care echipa noastră este dezavantajată clar de către arbitri”, au mai spus cei de la Gilortul pe pagina oficială.

Programată inițial pentru sâmbătă, la cererea gazdelor, partida dintre Progresul Ezeriș și Gilortul se va disputa vineri, 29 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul Municipal din Caransebeș.

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: