ACS Viitorul a ajuns la zece puncte în patru etape

ACS Viitorul Târgu Jiu are un parcurs aproape perfect de la numirea noului antrenor Eugen Trică. Ultima performanţă este victoria perfect meritată pentru ACS Viitorul în faţa celor de la Poli Iaşi.

ACS Viitorul Târgu Jiu a fost resuscitată după venirea lui Eugen Trică pe banca tehnică. Echipa a ajuns la 10 puncte în ultimele patru etape, în timp ce adversara din această etapă, Poli Iași, este de nerecunoscut. Dintr-o echipă care emitea pretenții la play-off, Iaşul s-a transformat într-o formație de pluton, pe care o poate bate oricine.

După meciul de la Iaşi, Trică a spus că echipa sa a jucat așa cum și-a dorit în Copou, iar victoria elevilor săi este meritată. ”Mă bucur foarte mult de cele trei puncte. Am făcut un joc foarte bun, am dominat, am avut posesie, am avut agresivitate, practic în prima repriză nu le-am dat nicio șansă celor de la Poli Iași. A doua repriză am scârțâit puțin, era și normal ca Poli Iași să preseze, au și marcat gol și am intrat într-o degringoladă care nu mi-a plăcut deloc. După care am revenit, am marcat al treilea gol și totul s-a liniștit. Foarte importante cele trei puncte, le-am și spus băieților mei de importanța acestor trei puncte. Pentru că vreau mult, mult mai mult, trebuie să acumulăm puncte și să urcăm cât mai repede în clasament. Pentru că avem o echipă bună și jucăm fotbal. Cei de la Poli Iași au avut 25-30 de minute în care au jucat și ei fotbal, au presat, cam așa trebuie să arate o echipă dacă vrea să câștige trei puncte”, a declarat Trică după victoria cu 3-1 a echipei sale la Iaşi.

Golurile au fost marcate de  Alexandru Core (9′), Alin Țegle (30′) și Felipe Acosta (88′), respectiv Sekou Camara (58′), pentru moldoveni.

Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: