Doi antrenori, favoriţi să preia Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a rămas fără antrenorul principal Călin Cojocaru de care echipa gorjeană s-a despărţit după 2 ani. Printre favoriţii conducerii să preia echipa se numără şi un alt bănățean dar şi un antrenor gorjean.

Conform presei centrale, la Târgu Jiu ar putea ajunge antrenorul timişorean Cosmin Petruescu, fost la Ripensia Timișoara până de curând. Oficialii gorjeni l-ar dori pe banca tehnică și pe localnicul Mario Găman, în prezent antrenor principal la CSO Filiași, conform liga2.ro.

Călin Cojocaru a ajuns la Târgu Jiu în urmă cu 2 ani, ca înlocuitor al lui Tiberiu Bălan, și a debutat la Pandurii în data de 16 noiembrie 2019, în meciul contând pentru etapa a 18-a din Liga 2, ediția 2019-2020, pierdut de gorjeni în Regie, scor 0-4 cu Rapid. Aflată în subsolul clasamentului, Pandurii a rămas în eșalonul secund după ce campionatul a fost înghețat în martie 2020, ca urmare a izbucnirii pandemiei COVID-19, iar FRF a decis ca nicio echipă să nu mai retrogradeze în acel sezon.

Echipa gorjeană a retrogradat la finele sezonului precedent, 2020-2021, dar conducerea a dat în continuare credit antrenorului bănățean, deși acesta a fost contestat în numeroase rânduri de suporteri.

În Liga 3, Pandurii are 19 puncte şi este neînvinsă la finalul turului, având cinci victorii și patru remize, ultimul egal fiind obținut chiar sâmbătă, pe terenul liderului din Seria 7, CSM Reșița, scor 1-1. După acest ultim joc din tur, pandurii a coborât pe 3 în clasament, fiind depășită de CSM Deva, care a câștigat cu 2-1, la Drobeta Turnu Severin, meciul cu Viitorul Șimian.

Etapa viitoare, prima a returului din Liga 3, Pandurii va juca, vineri, la Bumbești-Jiu, cu ACS  Viitorul Târgu Jiu 2.

Galerie foto


Vizualizări: 1,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: