Găman a avut la reunirea lotul 27 de fotbalişti

Antrenorul gorjean Mario Găman, cel care a preluat echipa de Liga 3 ACSO Filiaşi, a avut programată miercuri reunirea lotului. La primul antrenament de la Filiaşi s-au prezentat 27 de jucători dar Găman spune că va miza pe maxim 24 de fotbalişti în noul sezon.

Antrenorul Mario Găman şi-a început miercuri munca la noua sa echipă, ACSO Filiaşi. Gruparea doljeană şi-a reluat pregătirile şi tehnicianul gorjean a spus că este mulţumit de jucătorii pe care îi are la dispoziţie. În prima sa zi de lucru la Filiaşi Găman a discutat cu jucătorii şi conducerea clubului şi a stabilit programul de pregătire. „A fost prima zi în care ne-am întâlnit cu echipa şi cu conducerea şi s-a văzut că toată lumea este plină de entuziasm şi cu toţii ne dorim să începem antrenamentele. Trebuie să facem o pregătire bună din toate punctele de vedere astfel încât la prima etapă as noului sezon să fim bine pregătiţi, indiferent de ce se va întâmpla. Nu ştim sigur care va fi situaţia în ţară la acel moment, poate se va mai amâna dar înainte de prima etapă mai avem şi trei tururi de cupă”, a spus Găman imediat după reunire, precizând că va contura un lot de maxim 24 de jucători dintre cei 27 pe care i-a avut la pregătire în prima zi: „Noi ne urmăm planul de pregătire normal, aşa cum l-am pregătit, şi apoi vom vedea ce este de făcut. Mă bucur că au rămas majoritatea jucătorilor din vechea gardă dar şi că avem o serie de tineri în preajma noastră. La ora aceasta avem 27 de jucători dar noi sperăm ca în decurs de o săptămână să ajungem la 22-24 de jucători şi să configurăm lotul pentru perioada care va urma”.

Acesta îşi doreşte ca echipa sa să arate foarte bine la începerea campionatului, în care are ca obiectiv o clasare pe podium.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: