Meciurile zilei la EURO. Rezultatele jocurilor disputate

În cea de-a doua zi a Campionatului European de fotbal, sâmbătă 12 iunie, se dispută trei partide de la acest turneu final. După meciul Ţara Galilor – Elveţia, care a început la ora 16.00, la Baku, urmează Danemarca – Finlanda, de la ora 19.00, la Copenhaga, şi Belgia – Rusia care se joacă de la ora 22.00, la St Petersburg.

Danemarca – Finlanda este meciul nordicilor care se joacă azi, de la ora 19.00, în Grupa B de la EURO 2020, iar partida care are loc pe „Parken Stadium”. Prima partidă din Grupa B de la Campionatul European 2020 se poate vedea la TV pe PRO TV, iar cele mai importante faze vor fi Live Video Online pe prosport.ro. Cele două meciuri programate în Grupa B, între Danemarca – Finalnda și Belgia – Rusia, sunt considerate dueluri în care spectacolul va fi la înălțime.

Duelul dintre Danemarca și Finlanda se joacă la Copenhaga, pe „Parken Stadium”, o arenă care are a fost renovată în 2001 și 2009 cu 85,3 milioane de euro și are o capacitate de 38.065 de locuri. La această partidă ar putea participa maxim 12.000 de spectatori din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a se evita răspândirea COVID-19.

Danemarca este neînvinsă de cinci partide, iar ultima înfrângere a avut loc în Liga Națiunilor, scor 2-4, cu Belgia. Danezii s-au calificat de pe poziția secundă a grupei D de calificare, lăsând acasă Irlanda. De partea cealaltă, Finlanda s-a calificat la Campionatul European ocupând locul 2 al grupei J de calificare. Cele două reprezentative care se duelează în Grupa B de la Campionatul European 2020 nu s-au mai întâlnit din 2011, astfel că rezultatele directe nu spun foarte mare lucru despre meci.

Belgia – Rusia se joacă în Grupa B de la EURO 2020, sâmbătă seara, de la ora 22.00, pe „Gazprom Arena”, în prima etapă a turneului final. Partida dintre Belgia și Rusia de pe „Gazprom Arena” se poate vedea pe Pro TV, iar cele mai importante faze vor fi Live Video Online pe prosport.ro.

Belgia s-a calificat fără probleme la Campionatul European 2020, câștigând fără drept de apel Grupa 1, acolo unde chiar s-a duelat cu Rusia. Belgienii au câștigat toate cele 10 partide disputate, au marcat 40 de goluri și au primit doar 3.  Formația antrenată de Roberto Martinez nu se va putea baza la meciul cu Rusia pe doi jucători importanți. Axel Witsel și Kevin De Bruyne sunt accidentați și vor lipsi la partida de debut, dar belgienii sunt considerați favoriții turneului și pronesc cu prima șansă la acest joc din Grupa B, din care mai fac parte Danemarca și Finlanda.

 REZULTATE EURO:

În meciul de debut al turneului final, în Grupa A, Italia a învins Turcia, scor 3-0. Acest rezultat pune presiune atât pe Țara Galilor cât și pe Elveția, cu o victorie în meciul direct oricare din cele două urmând a lua o opțiune serioasă la calificarea în fazele superioare ale competiției.

Țara Galilor și Elveția au remizat, scor 1-1, în al doilea meci din Grupa A, de la Euro 2020.

Programul meciurilor de duminică, 13 iunie:

Anglia – Croaţia (16.00, Londra, Grupa D)

Austria – Macedonia de Nord (19.00, Bucureşti, Grupa C)

Olanda – Ucraina (22.00, Amsterdam, Grupa C)

Galerie foto


Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: