Găman caută întăriri pentru Pandurii în pauza de iarnă

Pandurii are ca obiectiv în acest sezon să ajungă la barajul de promovare în Liga 2. Pentru a putea spera însă la îndeplinirea acestuia, antrenorul Mario Găman va avea nevoie de întăriri în pauza de iarnă, după ce finalul de an i-a demonstrat că are un lot destul de subțire.

Cu câteva accidentări în lot, cu jucători suspendați pe final de an și cu o serie de tineri în lot care nu fac față eșalonului trei, Pandurii a arătat că are nevoie de întăriri consistente dacă se dorește promovarea. Antrenorul Mario Găman este conștient că echipa nu mai poate arăta la fel în noul an și caută să facă mai multe transferuri importante în pauza de iarnă.

„Voi avea o întâlnire cu toți factorii decidenți ai acestui club, iar împreună vom face o analiză corectă, o analiză a tot ceea ce înseamnă colectivul actual și jucătorii. Vedem unde stăm rău și unde avem de completat, unde putem ajunge cu transferurile pe care ni le dorim, și atunci sper să luăm împreună deciziile și să fim inspirați în alegerea lotului pe care ne bazăm pentru perioada ce va veni. Pentru că va fi o perioadă destul de încărcată”, a spus tehnicianul care nu a vorbit concret despre jucătorii la care va renunța, dar este clar că aceia care nu au dat randament vor pleca.

Conform unor surse este foarte probabil să se renunțe la serviciile a cel puțin 4-5 jucători străini, echipa având în ultimele două sezoane foarte mulți jucători străini în lot.

Mario Găman și echipa sa tehnică urmează să analizeze prestația acestora din prima parte a sezonului și, în funcție de rezultate, să decidă cu care dintre jucătorii străini vor continua anul viitor.

Găman este cunoscut ca adept al jucătorilor localnici, el ducând foarte mulți juniori și foști jucători de la Pandurii la Gilortul, atunci când antrena la Cărbunești.

La fel a procedat și la Filiași unde au ajuns mulți jucători gorjeni, o parte dintre ei chiar foști panduri sau jucători care au făcut junioratul la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: