Găman, mulţumit de amicalul cu Pandurii

Antrenorul echipei CSO Filiaşi, Mario Găman, s-a declarat mulţumit după amicalul disputat în week-end cu Pandurii. Chiar dacă echipa sa a pierdut acest meci tehnicianul gorjean îl consideră un test util pentru echipa sa, aflată la începutul pregătirii.

Amicalul disputat în week-end de cele două colege din Liga 3, CSO Filiaşi şi Pandurii, s-a încheiat cu scorul de 1-3. Gorjenii s-au impus pe final de meci, după ce ambii antrenori au schimbat foarte mulţi jucători, introducând pe teren jucători tineri sau aflaţi în probe.

Tehnicianul gazdelor a trimis în teren mai mulți juniori veniți în probe, pe final de meci, atunci când Pandurii a profitat şi a marcat de trei ori. „A fost un test bun pentru ambele echipe. Am condus până în minutul 80, când au intrat mai mulți jucători tineri și asta s-a cunoscut. Nu m-a interesat rezultatul ci modul de exprimare din teren, iar din această privință sunt mulțumit ținând cont de momentul de pregătire în care ne aflăm“, a declarat antrenorul Mario Găman, pentru gds.ro.

Fost pandur la rândul său, Mario Găman a adus la Filiaşi o serie de jucători gorjeni care au trecut pe la Pandurii. Tehnicianul doljenilor a folosit următoarea echipă:Alex Șerban (’30, Constantinescu; ’60, Mișu) – Dănescu, Calu, Tătaru, Vlad Popa – Pencea, Vâlcică, Rogoveanu – Săulescu, Fotescu, Vespe. La pauză au mai intrat Bubuioc, Simionescu și Fueru, iar din minutul 75: Pârvu, Georgescu, Manolache și câțiva juniori veniți în probe. CSO Filiași a deschis scorul prin fostul pandur Dănescu, dintr-un penalti iar Pandurii au marcat apoi de trei ori prin Acosta, Tănăsoiu și Dumitrescu.

Acesta a fost cel de-al doilea test susşinut de CSO Filiași după reunire, în primul amical al verii doljenii lui Găman impunându-se categoric, scor 3-0, în fața formației bulgare Bdin Vidin.

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: