Victorie la scor în primul amical al Gilortului

Gilortul Târgu Cărbuneşti a început pregătirea de vară pe repede înainte programând primul meci amical la o zi după reunire. Gorjenii sunt grăbiţi cu antrenamentele pentru că miercuri vor susţine primul meci oficial al sezonului, cel din etapa I a Cupei României.

Gilortul a susţinut duminică primul meci de pregătire la doar o zi de la reunirea lotului. Chiar dacă nu a definitivat încă lotul, antrenorul Mihai Dinu a programat un test pentru a vedea la lucru jucătorii deja legitimaţi pe care îi va putea folosi la meciul de Cupa României de miercuri. Primul amical a fost susţinut în compania vâlcenilor de la Oltețul Alunu, iar din lotul echipei nu au evoluat Almăjanu și Avramescu.

Gorjenii s-au impus clar, cu scorul de 6-0 (0-0) în meciul cu echipa din Alunu golurile fiind marcate de Gîlcescu (48’), Viespe (58’), Dănăricu (63’), Mario Ioana (65’), Mărgărit (70’) şi Oprișa (80’). Antrenorul Gilortului i-a trimis  în teren în prima repriză pe: Vlăduț Voinea – Văduva, Țîru, Safta, Chiriac – Toma – Nicola, Manciu, Chirică, Trofin – Bucur (23’ Rotariu) iar în repriza a doua Gilortul a jucat în formula: Orlando Voinea (67’ V. Voinea) – Cuțitoiu, Gheorghe, Dolcescu, Buzurin (67’ Văduva) – Stegaru, Oprișa – Viespe, Dănăricu (67’ Filip), Ioana (67’ Stăniloiu) – Gîlcescu (65’ Mărgărit).

Gorjenii au anunţat că se antrenează luni şi marţi la ora jocului oficial din cupă, 17:30, urmând ca miercuri să se deplaseze la Drobeta Turnu Severin pentru meciul din primul tur al Cupei României cu Viitorul Şimian.

Vizualizări: 692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: