Găman nu caută scuze pentru egalul de la debut

Pandurii a remizat în meciul de debut al noului antrenor în returul sezonului regulat cu echipa satelit a ACS Viitorul Târgu Jiu. Meciul disputat pe terenul din Bumbeşti Jiu s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Pandurii a dominat clar jocul, dar nu a reuşit să înscrie decât un gol.

Spectatorii prezenţi pe Stadionul “Aurel Țicleanu” din Bumbeşti Jiu au avut ce vedea la meciul dintre Pandurii şi ACS Viitorul 2. Chiar şi pe un teren destul de greu care arată ca un maidan, Pandurii a dominat jocul, dar a ratat extraordinar de mult, Bebeto, Peia şi Robert Petre fiind cei care au ratat ocazii clare până la pauză.

În absenţa lui Iovicin, accidenatat, Opriţa nu a avut prea mult de lucru în prima repriză, dar după pauză fostul său coleg Măicănenau a reuşit să înscrie şi Pandurii a alergat apoi după egalarea reuşită spre final de meci de Mensah.

Debutul lui Mario Găman pe banca pandurilor nu a fost chiar un succes, antrenorul criticând la final suprafaţa de joc aflată într-o stare foarte proastă, dar precizând că elevii săi nu au nici o scuză pentru acest egal: “Am jucat pe un teren foarte prost, un teren oribil, dar mă bucur pentru că băieţii au încercat să joace fotbal, au construit de jos, au încercat să paseze şi, în prima repriză, am avut patru ocazii imense. Şi ei au avut o ocazie, dar din întâmplare, pentru că ei tot meciul au jucat cu minge lungă. Trebuie să muncim mai mult şi sperăm ca pe viitor să fim mai inspiraţi în faţa porţii. Ştiam că întâlnim o echipă de copii şi, inidferent de teren sau situaţie, trebuia să învingem. Nu avem scuze!”.

Pentru Pandurii au evoluat în acest meci Opriţa, Truşescu, Jörgen Gomes, Suently, Afrim, Habet (Georgescu), Aerts, Mensah, Peia (Savu), Petre (Eric), Lupuleţ (Dumitrescu).

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: