Pandurii, certați cu arbitrii la ultimul meci

Pandurii Târgu Jiu a avut parte de un joc dificil în ultima etapă în care a terminat meciul de la Lupac cu un jucător mai puțin.  Antrenorul Mario Găman consideră că eliminarea lui Gomes a fost o decizie eronată de arbitraj.

Pandurii a acumulat doar două puncte în ultimele trei meciuri iar ultimul meci a fost pierdut de gorjeni după un meci în care oaspeții au contestat anumite decizii de arbitraj.

Antrenorul Mario Găman consideră totuși că eliminarea lui Gomes a fost decisivă la acest meci.  ”A fost un joc dificil, ştiam că întâlnim o echipă care este motivată din toate punctele de vedere. Prima repriză a fost echilibrată, deşi am intrat foarte greu în joc. După golul lor, am controlat prima parte şi am avut situaţii de gol şi o ocazie mare. În partea a doua, am reuşit să egalăm şi totul mergea aşa cum pregătisem jocul, la victorie”, a spus Găman, care a apreciat că decizia arbitrilor de eliminare a lui Gomes a fost eronată: ”O decizie eronată a arbitrului a dus la eliminarea lui Gomes, considerat ultimul apărător, deşi Truşescu a fost ultimul apărător la acea fază. Am căutat să câştig şi în inferioritate numerică, egalul nu m-ar fi mulţumit, dar, pe fondul nostru de dominare, ne-au prins pe contraatac şi au reușit să marcheze golul doi”.

Pentru Pandurii va urma la finalul acestei săptămâni un meci acasă, cu Gilortul Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: