Au schimbat antrenorul înainte de meciul cu ACS Viitorul

Adversarul din etapa viitoare al ACS Viitorul Târgu Jiu a schimbat antrenorul înaintea acestei etape. Dunărea Călărași  a numit un nou tehnician pentru ultimele trei meciuri rămase de disputat în 2021, astfel că ambele echipe vor aborda jocul cu noi antrenori principali.

Conducerea de la Dunărea Călărași a decis antrenorul care va conduce echipa de seniori după ce ”principalul” Virgil Bogatu a renunțat la funcție după doar un meci (1-4 cu Petrolul). Cel puțin în ultimele trei jocuri programate în 2021, trupa de pe malul Brațului Borcea va fi condusă de Marius Păun, ”secundul” celor trei antrenori principali care au condus în acest sezon Dunărea.

Dunărea Călărași a încercat să-l instaleze ca antrenor principal pe Adrian Falub, însă în cele din urmă s-a decis să se continue cu un antrenor ”de casă” cel puțin în ultimele trei meciuri programate în acest an. Astfel, Marius Păun a fost promovat din postura de antrenor secund în cea de principal, iar alături de el îi va avea pe Gabriel Popa, antrenor de portari, și Ion Fenghea, team manager. Cei trei au făcut parte din staff tot timpul în acest sezon, fie că echipa l-a avut antrenor principal pe Mirel Condei (cinci jocuri), Marius Milea (șapte jocuri) sau Virgil Bogatu (un joc). Ultimul a preferat să se întoarcă la echipa sub 17 ani a clubului după doar un joc condus ca antrenor principal la seniori. Din acel moment, Marius Păun, deținător de Licența A, necesară pentru a fi antrenor principal la nivelul Ligii 2, a preluat frâiele echipei.

Şi la ACS Viitorul Târgu Jiu situaţia stă cam la fel, echipa fiind preluată de un antrenor secund care a fost numit recent principal, după ce Eugen Trică a ales să antreneze în Liga 1.

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: