Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Garaje demolate pentru parcări noi

Primăria a început ieri acţiunea de demolare a garajelor în zona de sud a oraşului, fără a fi înregistrate probleme deosebite. Acţiunea din zona Abator-Termocentralei a demarat chiar mai devreme decât preconizaseră autorităţile. O parte dintre proprietarii de garaje au început încă de luni seară să înceapă pe cont propriu operaţiunea de demolare a acestora. Oamenii şi-au luat lucrurile din spaţiile respective, iar azi-dimineaţă, când au sosit acolo angajaţii Primăriei, operaţiunea de demolare s-a desfăşurat fără probleme.

Municipalitatea a anunţat că va demola garajele din oraş în cursul acestui an pentru a putea amenaja în locul acestora câteva sute de locuri de parcare. Noile parcări vor fi împărţite între locatarii din blocuri, dar, pe parcursul zilei, vor putea fi folosite, în limita unui program, şi de către ceilalţi şoferi care au nevoie de un loc de parcare.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: