Puşti din Valea Jiului, dispărut de acasă

Un elev de clasa a cincea de la o şcoală din Vulcan este de negăsit de luni seara, după ce a dispărut de la şcoală, în timpul unei pauze. Băiatul este căutat peste tot, poliţiştii, rudele şi prietenii întrebând în stânga şi în dreapta dacă nu l-a văzut cumva cineva, gândul acestora zburând peste munţi, în Gorj, acolo unde poliţiştii din Tismana au reuşit în urmă cu nici două luni să descopere o fată dată dispărută tot din Vulcan.

Ciprian Gavriloaia are 11 ani şi locuieşte cu mama sa şi cu alţi doi fraţi şi o soră într-un apartament din apropierea pieţei din Vulcan. Povestea dispariţiei sale începe luni după-amiază, dând mama copilului a fost chemată la şcoală la o şedinţă cu părinţii. Femeia s-a dus la clasă, a stat la şedinţă timp de vreo oră şi jumătate şi de abia apoi a fost anunţată de şefa clasei despre faptul că fiul său şi-a lăsat ghiozdanul în bancă, a spus că se duce până acasă după nişte teme şi nu a mai revenit la ore. Nimeni nu ştia nimic în plus, Teodora Gavriloaia spunând că nu şi-ar fi certat fiul pentru notele nu tocmai mari pe care le avea în catalog.

Dispariţia elevului de clasa a cincea a devenit oficială la şcoala unde învăţa acesta de abia ieri spre prânz, când la instituţia de învăţământ au ajuns poliţiştii care se ocupă de acest caz. Dirigintele clasei, profesorul Iulian Sărdescu, spune că nu a avut probleme cu băiatul niciodată şi că nu îşi dă seama ce s-ar fi putut întâmpla. În aceste condiţii, oamenii legii au stat de vorbă cu colegii de clasă ai lui Ciprian şi le-au cerut sprijinul în găsirea acestuia. Echipa care îl caută pe Ciprian a mers şi prin oraş şi, în ciuda ploii, a arătat fotografia băiatului inclusiv taximetriştilor, în speranţa că acesta va fi găsit în viaţă.

Cei care cunoşteau cazul fetei dispărute în urmă cu două luni de la domiciliu şi descoperită tocmai la Tismana îşi puneau speranţa şi în faptul că poate şi de data aceasta gorjenii sau poliţiştii din Gorj vor avea norocul şi îl vor găsi ei primii pe Ciprian. În cursul verii, un alt elev din Uricani de data aceasta a fost descoperit tocmai la Stăneşti, după ce a trecut munţii ca să experimenteze mersul pe jos prin natură. În consecinţă, dacă aveţi ocazia şi daţi peste Ciprian pe undeva, nu ezitaţi să anunţaţi la 112 locul în care l-aţi văzut pe puştiul din Vulcan.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: