Garcea reprezintă România la Campionatul European de Cros

Atletul gorjean Adrian Garcea de la CS Pandurii Târgu Jiu va face parte din echipa României care va participa în acest week-end la Campionatul European de Cros din Portugalia. Delegaţia României la această competiţie europeană va fi condusă tot de un gorjean, antrenorul federal Ion Bură.

Atletul legitimat la CS Pandurii Târgu Jiu, Adrian Garcea, va reprezenta România la Campionatul European de Cros de la Lisabona. Competiţia din Portugalia are loc duminică, 8 decembrie, iar delegaţia României care participă la concursul european de cros este condusă de antrenorul federal Ion Bură, tot de la CS Pandurii Târgu Jiu. Sportivul clubului târgujian este multiplu campion național și recordmen, medaliat la Campionate Europene și Mondiale, fiind prezent constant în ultimul timp la toate competiţiile naţionale de profil. Adrian Garcea va alerga cu echipa României la Europenele de cros în proba de 8 km cros, la   categoria tineret.

De câteva săptămâni atleţii au revenit acasă, pe pista stadionului Municipal din Târgu Jiu, acolo unde se pregătesc zi de zi, antrenorii clubului fiind convinşi că revenirea la antrenamentele în condiţii normale, pe stadion, va face ca anul viitor atleţii să obțină rezultate şi mai bune pe plan național și internațional.

Trebuie remarcat faptul că, deşi nu au încă aceleaşi condiţii din urmă cu cinci ani, când beneficiau în stadion de vestiare, sală de gimnastică, cazare şi masă la hotelul clubului, sportivii clubului nu au coborât de pe podiumurile competiţiilor naţionale, şi s-au calificat mai departe şi la întrecerile internaţionale. Deocamdată, sportivii CS Pandurii nu beneficiază de condiţiile bune pe care le-ar putea oferi Hotelul Sport, care în continuare rămâne închis, pentru că mare parte  din spaţiile destinate sportivilor se aflau în incinta hotelului şi au fost demolate odată cu demararea lucrărilor de la noul stadion.

Vizualizări: 905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: