U Cluj revine la Târgu Jiu pentru meciul cu ACS Viitorul

ACS Viitorul Târgu Jiu primeşte duminică vizita celor de la Universitatea Cluj, echipă care a mai jucat pe stadionul din Târgu Jiu în urmă cu aproximativ o lună. Meciul a fost programat iniţial pentru sâmbătă, dar se va disputa duminică, cu începere de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Pentru acest meci echipa gazdă va deschide cele două tribune mari ale stadionului, dar şi Tribuna VIP.

Ultimul meci al anului găzduit de Stadionul Municipal din Târgu Jiu în acest an va fi cel dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi Universitatea Cluj, meci programat duminică, cu începere de la ora 17:00.

Partida programată iniţial pentru sâmbătă, de la ora 11:00, a fost mutată la cererea gazdelor,  cu aprobarea FRF şi a echipei oaspete, şi se va disputa duminică seara, în nocturnă, la fel cum au jucat şi cei de la Pandurii ultimul meci programat pe propriul teren.

ACS Viitorul vine după o victorie în faţa uneia dintre ultimele clasate, Sportul Snagov, echipa lui Cristian Lupuţ făcând deplasarea de la Oradea la Bucureşti cu avionul pentru ca antrenorul să nu se mai plângă de oboseala jucătorilor din cauza drumurilor lungi. Cele două adversare din această etapă sunt vecine de clasament, ACS Viitorul fiind pe locul 12, cu 26 de puncte, iar Universitatea pe locul 13, cu 24 de puncte.

Clujenii au înregistrat un semieşec pe teren propriu în ultimul meci din prima etapă din retur, cu CSM Reşiţa, şi nu mai au prea mari speranţe că vor reveni în lupta pentru promovarea în Liga 1. Universitatea Cluj revine cu această ocazie la Târgu Jiu după aproximativ o lună, fiind echipa care a inaugurat stadionul din Târgu Jiu, la meciul cu Pandurii.  

Organizatorii au anunţat că accesul la meciul de duminică se va face pe baza invitațiilor primite gratuit din partea clubului gazdă sau pe baza biletelor puse în vânzare la casa de bilete a stadionului.

Biletele se pot procura de la stadion vineri, 6 decembrie 2019 , între orele 10-18 și duminică, 8 decembrie 2019, între orele 10-18. Preţul biletelor va fi  de 10 lei Tribuna 1 și 2, respectiv 20 lei pentru Tribuna VIP.

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: