Garda de Mediu Gorj, dată în judecată

Garda de Mediu Gorj este chemată în faţa instanţelor de judecată de către UEG Mediu, firma care investise în construirea unei gropi ecologice, pentru o amendă pe care aceştia ar fi aplicat-o acum cinci luni. Reprezentanţii Gărzii de Mediu spun că nu ştiu despre ce amendă este vorba, în timp ce administratorul depozitului ecologic de la Bârseşti refuză să comenteze situaţia.

Potrivit comisarului şef al Gărzii de Mediu Gorj, Ilie Ovidiu, UEG Mediu a fost amendată de mai multe ori însă cea mai recentă amendă pare să fie aplicată în luna mai, celelalte amenzi fiind achitate. „Eu nu ştiu despre ce amendă poate fi vorba pentru că ştiu că le-au plătit. În luna mai cred că au mai luat una despre care nu ştiu dacă au plătit-o sau nu. Nu ştiu nici valoarea dar aveau termen 15 zile să conteste. Nu eram eu în perioada aceea comisar şef. Din câte ştiu eu, anul trecut au fost două amenzi contestate, dar acum nu ştiu nimic”, a declarat Ilie Ovidiu, comisar şef în cadrul Gărzii de Mediu Gorj.

Nici comisarul şef din acea perioadă, Simona Cornea, nu ştie despre ce amendă poate fi vorba în condiţiile în care şi ea îşi aduce aminte doar de cele două de anul trecut. „Aşa cum v-am spus nu ştiu despre ce amendă poate fi vorba, cele de anul trecut au fost în valoare de 300 de milioane de lei şi le-au contestat, dar altele mai recente nu ştiu”, a declarat Simona Cornea.

Singura persoană care ar putea să dezlege misterul este administratorul societăţii UEG Mediu, Leo Kroneder. Acesta nu a dorit însă să comenteze situaţia afirmând doar că „am contestat şi atât, nu vreau să vorbesc de amenzi”.  

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: