Gardurile muzeului, pictate de liceeni

A început Festivalul de artă urbană Strad'Art la Târgu Jiu. În cadrul evenimentelor planificate, în această săptămână, în orașul lui Brâncuși, mai mulți liceeni talentați de la Liceul de Arte au pictat gardul Muzeului de Artă din oraș.

În cadrul festivalului, artistul "Pisica Pătrată" își va lăsa și el amprenta asupra instituției. "Muzeul Județean Gorj “Alexandru Ștefulescu”, prin Muzeul de Artă Târgu Jiu, este, începând de anul acesta, partenerul activ al Festivalului de artă urbană Strad’Art. Activitățile din curtea noastră au început deja. Mai mulți elevi ai Liceului de Arte “Constantin Brăiloiu”, coordonați de profesorul Cătălin Negrea și artistul Cătălin Alexandrescu, au pictat pe gardul muzeului, atât conceptul lucrării cât și realizarea acesteia fiind rodul imaginației și muncii tinerilor. În cadrul acestei ediții a festivalului, artistul Pisica Pătrată va realiza o lucrare murală la intrarea în muzeu", au transmis reprezentanții muzeului.

Iar joi, de la ora 19.00, târgujienii sunt invitați să admire o expoziție de grafică semnată de designerul Diana Barbu, expoziție ce poate fi admirată de joi până duminică, 15 august.

Galerie foto




Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: