Gârjoabă, consilier judeţean în locul medicului Mălăescu

Democrat -liberalul Ion Mălăescu şi-a dat demisia din funcţia de consilier judeţean. El spune că a luat această decizie din cauza programului încărcat pe care îl are, fiind totodată şi medic cardiolog. Acesta  nu va părăsi însă partidul din care face parte. Locul său va fi luat, cel mai probabil de Corneliu Gârjoabă.

Ion Mălăescu este şeful secţiei de Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu dar are şi cabinet particular. Astfel, este mai tot timpul ocupat cu pacienţii, lucru care îl împiedică să ia parte la şedinţele de consiliu judeţean.

„Este vorba de o problemă personală nu aşa cum s-a speculat că ar fi existat ceva neînţelegeri la nivel de partid. Eu nu voi pleca din PDL, dar îmi place să fac lucrurile ca la carte iar faptul că sunt medic nu îmi permite, din punct de vedere al timpului să fiu prezent la şedinţe”, a declarat democrat-liberalul Ion Mălăescu. Democrat-liberalii au găsit rapid înlocuitor. „Noi am înţeles motivul pentru care Ion Mălăescu şi-a dat demisia din funcţia de consilier judeţean şi am aprobat-o. În locul lui am numit pe Dan Gavrilescu, şeful organizaţiei de tineret. Gavrilescu nu vrea însă această funcţie aşa că cel mai sigur va deveni consilier judeţean în locul lui Mălăescu, Corneliu Gârjoabă, director în cadrul Complexului Energetic Turceni”,  precizează democrat-liberalul Gheorghe Mitescu.

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: