Gârjoabă încă mai ia bani de la CE Oltenia

Fost director la Turceni, Corneliu Gârjoabă, în prezent liderul unui sindicat mic din cadrul Complexului Energetic Oltenia, încă mai ia bani de la companie, în baza unor decizii judecătorești.

În primăvară, Gârjoabă a dat în judecată CE Oltenia, solicitând despăgubiri. La sfârșitul lunii iunie, Tribunalul Gorj a decis în favoarea fostului director, pensionar în prezent. CE Oltenia a fost obligat să achite daune morale de 5.000 de lei și despăgubiri materiale de vreo 2.000 de lei.

Joi, 19 septembrie, instanța a emis o nouă decizie. „Completează dispozitivul sentinței civile nr.469 din 20.06.2019 pronunțată de Tribunalul Gorj în dosarul nr.703/95/2019, în sensul că obligă pârâta (n.r. CE Oltenia) la plata sumelor reprezentând actualizarea cu indicele de inflație și dobânda legală aferentă debitului principal de 6.944,43 lei. Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj”, se arată în minuta sentinței.

Corneliu Gârjoabă i-a pus serios la lucru pe juriștii companiei energetice, nefiind la primul proces cu CE Oltenia. Liderul de sindicat a fost concediat de trei ori, iar de fiecare dată și-a recâştigat postul în instanță, dar şi drepturile salariale. „Am stat acasă, mi-am crescut nepoții și apoi am luat banii”, ironiza situația fostul director de resurse umane de la Termocentrala Turceni.

Vizualizări: 2,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: