Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gaşcă din Piteşti, la furat în Târgu Jiu

În data de 21 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, Biroul de Investigaţii Criminale, au acţionat pe raza municipiului ocazie cu care a fost identificat în zona Pieţei 9 Mai, un autoturism echipat taxi condus de Ş.C., de 35 ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, în care au se aflau ca pasageri numiţii B.I., de 32 ani, B.G., de 42 ani, S.I., de 23 ani şi T.R.M., de 17 ani, toţi din municipiul Piteşti, judeţul Argeş.

Întrucât aceste persoane nu îşi puteau justifica prezenţa pe raza municipiului Târgu-Jiu, au fost conduse la sediul poliţiei pentru verificări, ocazie cu care s-a stabilit că în zilele de 03.04.2012 şi 14.02.2013, B.I., de 32 ani, a sustras din incinta unei societăţi comerciale din Piaţa Centrală din municipiul Târgu-Jiu, cartele telefonice în valoare de peste 2000 lei.

În baza probatoriului administrat, B.I., a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj, urmând ca în data de 22.02.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 208, 209 din C.P.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: