Gaşca Zurli va umple două săli la Târgu Jiu

Biletele pentru cel de-al doilea spectacol din turneul  „Casa Zurli” al celor de la Gaşca Zurli sunt pe cale de a se epuiza. Aproximativ 100 de bilete din cele trei categorii se mai găsesc acum la vânzare, deşi spectacolele vor fi abia în luna aprilie.

Gaşca Zurli a anunţat, încă de la începutul lunii februarie, că va aduce un spectacol din seria „Casa Zurli” la Târgu Jiu, duminică, 21 aprilie 2019, la Sala Sporturilor. Site-ul care distribuie biletele pentru eveniment a anunţat SOLD OUT pentru acest spectacol în câteva zile de la demararea vânzărilor online. Din acest motiv organizatorii au scos la vânzare bilete pentru un al doilea spectacol care va fi programat cu câteva ore înaintea celui la care deja s-au epuizat biletele.

Doritorii mai pot găsi pentru spectacolul de la ora 13.00 circa 40 de bilete la zona VIP, pe parchetul sălii, bilete care oferă şi acces la întâlnirea specială cu Gaşca Zurli după spectacol, 20 de bilete din Categoria I teren şi 50 de bilete din Categoria a II-a, în tribune (foto).

„Casa Zurli” este un spectacol care împletește armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curățenie în case facem curat și în mintea și sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reușim să găsim echilibrul între toate acestea, viața noastră este mai frumoasă! Cea mai nouă producție marca Zurli aduce cântece nou-nouțe prin care cei mici învață să fie responsabili, jucându-se.

Vizualizări: 1,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: