Mărţişor muzical cu Marcel Pavel la Sala Sporturilor

Marcel Pavel cântă vineri seara pentru doamnele şi domnişoarele de la Târgu Jiu, la Sala Sporturilor. Primăria Târgu Jiu oferă astfel un mărţişor muzical cu ocazia zilei de 1 Martie. Intrarea va fi liberă.

Concertul susţinut de Marcel Pavel va începe după ora 19:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, acolo unde joi s-a lucrat intens la montarea câtorva camioane de schele metalice speciale, piese componente ale scenei şi instalaţiei de lumini. Este vorba de scena pe care va concerta solistul Marcel Pavel vineri seara, dar pe aceeaşi scenă va urca sâmbătă seara şi Delia care susţine, şi la Târgu Jiu, un concert din turneul naţional "Acadelia".

Parchetul sălii a fost protejat cu o mochetă specială, scena acoperind mai mult de jumătate din suprafaţa de joc. Joi seară s-a lucrat până târziu pentru montarea luminilor şi s-au făcut probele de lumini.

Accesul spectatorilor la spectacolul de vineri seara al lui Marcel Pavel se va face gratuit, în limita celor 1250 de locuri pe scaune ale Sălii Sporturilor, dar dacă vor fi mai mulţi spectatori se va permite accesul şi pe mocheta din faţa scenei. 

Primarul Marcel Romanescu a precizat că spectacolul este gratuit, pentru toate doamnele şi domnişoarele din Târgu Jiu şi nu numai: „Am ales această dată pentru că 8 Martie este de multe ori o dată ocupată, când anumite doamne sunt invitate la diferite evenimente. Bărbaţii pot însoţi doamnele, nu vom putea interzice accesul domnilor în sală. Sunt disponibile 1250 de locuri la care se adaugă partea din faţa scenei unde va fi instalat un covor pe care se va putea intra, dacă va fi nevoie. Oricum nu se aşteptăm la mai mult de 2000 de persoane”.

Începând de la ora 19,00 va susţine un concert Cvartetul „Accente” condus de Ilie Ceteanu, după care va urca pe scenă Marcel Pavel, durata întregului spectacol fiind de o oră şi jumătate.

Galerie foto



Vizualizări: 1,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: