Stand up comedy cu Doru Octavian Dumitru la Târgu Jiu

Maestrul stand up comedy, cel care a promovat în România acest gen de comedie, Doru Octavian Dumitru, se va afla sâmbătă la Târgu Jiu pentru un spectacol sub denumirea: „Întâmpină primăvara cu voie bună!”

Pe data de 2 martie, Shopping City Târgu Jiu îi aşteaptă pe gorjeni cu un super spectacol cu Doru Octavian Dumitru. Puteţi petrece o seară pe cinste alături de prieteni în locaţia Play Again din Targu Jiu - Shopping City Mall.

Carismatic, cu un simț al umorului fabulos, Doru Octavian Dumitru este celebru sub titulatura de One Man Show şi oriunde merge umple sălile și invită la bună dispoziție. Destinderea și terapia prin râs pe care o insuflă Doru Octavian Dumitru îi surprinde pe toți cei care vin să petreacă alături de el o seară relaxantă, sau mai mult, o seară terapeutică.

Un show inedit în care celebrul comediant vă servește o porție uriașă de râs cu multe picanterii umoristice. Rezervaţi-vă timp sâmbătă seara pentru bună dispoziție și o porție de optimism, pentru că artistul vă va determina să priviţi lumea într-un mod pozitiv.

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: