Gaze într-un cartier din Târgu Jiu. Când vor începe lucrările!

Vești bune pentru târgujienii care locuiesc în Cartierul Preajba. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că vor avea alimentare cu gaze în acest an. Investiția este de circa două milioane de lei, bani din bugetul local. Licitația a fost deja câștigată de o firmă constructoare ce urmează să demareze lucrările în zonă.

Autoritățile au anunțat că lucrările vor demara imediat ce vremea va permite. Deja constructorul a câștigat licitația. „Avem licitație de 20 de miliarde de lei (n.r. - vechi) pentru gaze pentru cartierul de tineri din Preajba. Constructorul care a câștigat licitația va veni să înceapă lucrările. Este o investiție din buget local”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

În curând, vor începe și lucrările de asfaltare în mai multe zone din Târgu Jiu, a mai punctat Romanescu. Acesta a explicat că vremea a fost bună în această iarnă, dar chiar și în aceste condiții nu s-a putut turna asfalt astfel încât modernizarea să fie una de calitate și de durată.

Un exemplu este în zona Șișești, unde s-a turnat asfalt când afară erau doar câteva grade. „Îl întrebăm pe domnul Alexandru Zaharia de două luni de zile: De ce nu intervenim? Mi-a spus: domnul primar, duceți-vă să vedeți ce s-a întâmplat pe Șușița, unde am turnat la o temperatură de sub cinci grade și acolo se ia materialul cu lopata. Trebuie să existe anumite condiții pentru a se face astfel de lucrări. Griviței, Republicii, 8 Mai nu vor rămâne fără asfalt, Cartierul Narciselor, cartierul de case, la fel. Nici Plopilor, Agriculturii”, a mai explicat edilul Romanescu, la Gorj TV.

Vizualizări: 2,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: