Gaze sistate în Vârţ şi Rovinari! Mii de clienţi afectaţi!

Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în localităţile Rovinari şi Vârţ din judeţul Gorj:

Ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile din seara zilei de 25 iulie 2012, compania SNTGN  Transgaz SA a prelungit perioada de efectuare a unor lucrări programate de modernizare la conducta care alimentează localităţile Rovinari şi Vârţ din judeţul Gorj.

Din acest motiv, compania Distrigaz Sud Reţele este nevoită să prelungească termenul de sistare a alimentării cu gaze naturale până în data de 26 iulie 2012, orele 21.00.

În urma acestei situaţii sunt afectaţi circa 4430 de clienţi casnici şi non-casnici. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la prefix local + 928.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: