Gazonul de pe Arena Naţională s-a rupt

Au apărut imagini îngrijorătoare cu suprafața terenului de pe Arena Naţională  pentru care s-au cheltuit 240.000 de euro. Oficialii FRF au anunțat că gazonul de pe Arena Națională arată impecabil, după ce a fost complet refăcut, dar realitatea îi contrazice pe șefii de la Casa Fotbalului.
 

După doar o oră de antrenament, suprafața de joc, care a costat aproape 240.000 de euro, nu arată deloc așa cum o prezintă FRF. Deja se rup brazde, iar o mare parte a gazonului, mai ales din dreptul tribunei oficiale nu arată deloc bine. Ideea este că în multe zone au apărut brazde de gazon, asta în condițiile în care spaniolii s-au pregătit mai mult în zona de la mijlocul terenului.

De aceea îndelung mediatizatul proces de schimbare a gazonului s-ar putea dovedi un mare fiasco. Deși s-au dat asigurări că suprafața se va prezenta în condiții optime la ora meciului, imaginile din această seară contrastează cu așteptările organizatorilor. Gazonul a fost extrem de moale, iar unele brazde s-au desprins în timpul sesiunii de antrenament a selecționatei lui Robert Moreno.

Actuala situație aduce aminte de meciul inaugural disputat pe Arena Națională: pe 6 septembrie 2011, când România remiza contra Franței pe un adevărat „câmp de cartofi”. De la inaugurare până acum, 10 schimbări ale gazonului a operat Primăria Capitalei  iar actualul gazon a costat 240.000 de euro.

Galerie foto


Vizualizări: 1,315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: