Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au onoarea de a scrie istorie

Gorjenii vor putea vedea în acest sezon din nou meciuri de handbal feminin la nivel de senioare la Târgu Jiu. Echipa de handbal fete a CSM Târgu Jiu va debuta în acest week-end în campionatul naţional, urmând să joace în deplasare cu CSU Târgovişte, acesta fiind primul meci oficial din istora CSM Târgu Jiu.

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a ajuns la ora debutului în noul sezon, primul în care o echipă a clubului primăriei joacă la acest nivel. Sâmbătă, 7 septembrie, echipa de handbal de senioare a CSM, antrenată de un tehnician cu experienţă în acest sport, Liviu Andrieș, joacă în deplasare cu CSU Târgoviște, urmând ca şi în etapa a doua să aibă meci programat tot în deplasare, la Vâlcea, iar pe data de 21 septembrie fetele de la CSM să debuteze la Târgu Jiu, în fața propriilor suporteri în meciul cu ACS Keyilabda Club.

Fetele de la CSM au fost repartizate să evolueze în seria C a Diviziei A, acolo unde au ca adversare pe Dacia Mioveni, Naţional Râmnicu Vâlcea, CSU Târgovişte, Activ Prahova şi ACS Keyilabda Club.

Şeful secţiei de handbal, Dan Ilieş, a precizat că echipa de handbal fete va avea onoarea de a intra în istoria clubului târgujian cu primul meci oficial disputat de o echipă de senioare a CSM: „Sâmbătă jucăm primul meci oficial al unei echipe a CSM, va fi meciul echipei de fete cu CSU Târgovişte, intrăm practic în istorie cu acest prim meci oficial din etapa I a campionatului Diviziei A. Vom avea două meciuri în deplasare cu echipa de senioare, primul la Târgovişte şi al doilea la Vâlcea  şi abia în etapa a treia vom juca acasă”.

Tot în acest week-end, însă duminică, va avea loc primul meci al unei echipe de junioare a CSM la Târgu Jiu, la Sala Sporturilor, fiind vorba de echipa de junioare III, care întâlneşte sâmbătă, cu începere de la ora 12:00, echipa de junioare a CSS Drobeta Turnu Severin în Seria E a campionatului naţional de junioare III. Şi de această dată este un meci istoric pentru acest CSM Târgu Jiu, fiind primul joc oficial disputat în Sala Sporturilor de una dintre echipele CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: