Avântul Baia de Fier, echipă vedetă la sport.ro

Una dintre echipele care activează în Liga 4 Gorj a ajuns la televiziunea de sport centrală sport.ro, după debutul din week-end în noul sezon datorită suporterilor ingenioşi. Avântul Baia de Fier a avut o intrare spectaculoasă pe teren la meciul cu Roşia de Amaradia, iar parada de la final a suporterilor a ajuns şi aceasta virală pe internet.

Spectaculoasa echipă a celor de la Baia de Fier, Avântul, a debutat în noul sezon de Liga a 4-a Gorj cu un meci în faţa propriilor suporteri. Suporteri care tind să se instaleze pe locul I în ceea ce priveşte galeriile echipelor din judeţ, loc ocupat incontestabil sezonul trecut de suporterii celor de la Gilortul.

Avântul a întâlnit pe terenul din Baia de Fier echipa din Rosia de Amaradia, scorul final fiind egal, 3-3. Dar nu neapărat golurile marcate şi scorul de pe teren au impresionat, cât intrarea pe teren a echipelor şi mai ales atitudinea suporterilor care au făcut spectacol şi în tribune.

Spectacolul a început chiar de la intrarea pe teren a echipelor, când la staţia stadionului, împrejmuit de munţii din zonă, fotbalistii au avut pe fundal de celebra melodie "Maria" a celor de la Scooter. Pe tot parcursul jocului suporterii echipei Avantul Baia de Fier le-au creat fotbaliştilor o atmosferă incendiară la meciul cu Roşia de Amaradia. 

Faptul că meciul s-a încheiat la egalitate, 3-3, nu a mai contat la final pentru că suporterii nu şi-au pierdut entuziasmul şi au aprins torţe colorate şi au exersat, împreună cu echipa, faimosul salut al islandezilor, adoptat între timp de foarte multe galerii şi echipe.

Pentru spectacolul creat şi pentru prezenţa în număr mare la meci fotbaliştii le-au mulţumit suporterilor pe pagina oficială: „Mulţumim galeriei noastre pentru atmosfera creată, o atmosferă care nu o vedem nici la Liga 1! Mulţumim copiilor de la Şcoala de Fotbal "D.T Pro Junior" Baia de Fier. Mulţumim tuturor celor prezenți la stadion, pentru sprijinul acordat din primul până în ultimul minut”.

La meci, alături de galeria echipei, au fost prezenţi în tribune şi copiii de la Şcoala de Fotbal "D.T Pro Junior" din Baia de Fier. 

Galerie foto




Vizualizări: 2,225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: