Cristian Lupuţ e optimist:  Echipa începe, uşor-uşor, să joace

ACS Viitorul Pandurii a reuşit etapa trecută să ia trei puncte din confruntarea cu Daco Getica, după ce nu mai câştigase de trei etape. Înaintea meciului dificil cu Rapid Bucureşti din etapa viitoare, antrenorul Cristian Lupuţ se declară mulţumit de jocul echipei sale.

ACS Viitorul nu mai câştigase de la meciul din prima etapă cu Sportul Snagov, dar în ultima etapă a reuşit să se impună cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind marcate din penalti.

Echipa care joacă pe terenul de la Severin rămăsese fără gol marcat din etapa inaugurală, când a dispus cu 2-1 de Sportul Snagov. Jocul din etapa a 5-a cu Daco Getica Bucureşti a fost controlat de gazde, cu toate că echipa lui Cristian Lupuţ venea după un meci greu cu prelungiri în cupă şi nu avea un moral foarte strălucit  după cele patru jocuri oficiale fără victorie, incluzând aici şi meciul de miercuri din Cupa României, pierdut la penaltiuri în faţa FCU Craiova.

Echipa avea mare nevoie de o victorie pentru a reface moralul  jucătorilor.  ”Avem nevoie foarte mare de această victorie. Etapa trecută, la Târgu Jiu, cu Pandurii, am obţinut un punct, dar nu am reuşit să marcăm. Am făcut-o acum, din penalty, de două ori, dar cred că o puteam face şi din acţine. Am întâlnit o echipă cu un joc de pase forte bun”, a spus atacantul Darius Buia, aflat şi el la primul gol pentru noua sa echipă. 

Jocul, per ansamblu, trecând peste golurile marcate din penalti, l-a mulţumit pe antrenorul Cristian Lupuţ, care crede că echipa sa e capabilă să scoată un rezultat pozitiv şi runda viitoare, în regie, cu Rapid Bucureşti:  ”Echipa începe, uşor-uşor, să joace, să se exprime aşa cum trebuie. Am dominat adversarul din primul până în ultimul minut iar victoria e clar meritată. Urmează meciul cu Rapid, pe care-l vom trata la fel, la victorie. Eu am încredere că putem scoate un rezultat pozitiv”.

Cu şapte puncte acumulate după cinci etape, Viitorul Pandurii a urcat pe locul 10 în clasamentul Ligii 2, la egalitate cu CSM Reşiţa, Petrolul, Ripensia şi Concordia Chiajna. Etapa viitoare echipa lui Cristian Lupuţ  a fost programată să joace sâmbătă, de la ora 17:15, în deplasare, cu Rapid Bucureşti, meciul fiind transmis şi de televiziunile sportive.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: