Geamănu (Handbal): Soarta lui Andrieş e incertă

Benedict Geamănu, preşedintele secţiei de handbal a CS Energia, a declarat că Liviu Andrieş trebuie să câştige meciurile din play-out dacă vrea să mai rămână antrenor la echipă. Acesta a mai spus că soarta lui Andrieş este incertă. Energia a câştigat meciul cu Suceava, dar nu e suficient.

Benedict Geamănu a dezvăluit că s-a pus problema de mai multe ori înlocuirea lui, dar acţionarii au refuzat. „În momentul de faţă este incertă soarta lui Liviu Andrieş. Pentru că aşa cum este peste tot rezultatele sunt cele care ţin un antrenor în funcţie. Mulţi cred şi şi-au pus întrebarea de ce mai stă Andrieş când rezultatele sunt cum sunt. Problema nu s-a făcut cunoscută presei şi nu s-a făcut tam-tam, dar datorită proastelor rezultate s-a pus problema înlocuirii lui. Preşedintele clubului, domnul Alin Bădescu, care are o legătură foarte strânsă pentru că dânsul lucrează la CEO, a ridicat problema în faţa acţionarilor şi s-a mers pe continuitate. Nu o dată, de mai multe ori s-a pus problema“, a spus Geamănu. Preşedintele secţiei de handbal a mai spus că la un moment dat s-a discutat cu un alt antrenor, dar care a refuzat să vină acum, preferând să semneze un contract la anul.

În sfârşit au câştigat un meci

Energia Târgu-Jiu a învins CSU Suceava și a câștigat trei puncte extrem de importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Gorjenii s-au impus cu 29-26 în faţa moldovenilor de la Suceava. Liviu Andrieş, antrenorul Energia, a admis că jocul handbaliştilor nu a fost prea bun dar în final contează victoria: “A fost un meci cu miză, un meci pe care din fericire am reuşit să-l câştigăm. Sunt trei puncte importante pentru noi. Jocul per ansamblu nu ne-a mulţumit, dar pentru noi au contat cele trei puncte și este singurul lucru pentru care suntem bucuroşi după acest meci. Era un meci de care pe care, se ştia de presiunea acestui joc și probabil că a contat şi acest aspect în evoluţia lor”. Liviu Andrieş a mai spus că în play-out fiecare meci va conta. “În play-out-ul fiecare meci va fi pe muchie de cuţit. Echipele sunt echilibrate din punct de vedere valoric și va conta foarte mult echipa care va reuși să se recupereze cel mai bine, pentru că atunci se va juca din trei în trei zile și va fi foarte greu. Suntem siguri că putem evita retrogradarea”.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: