Geamănu (Jilţ): FNME ar trebui să aibă un singur punct de vedere!

Vicepreşedintele Sindicatului Mine Energie din Turceni, Vasile Geamănu, a declarat ieri că în şedinţa Consiliului de Coordonare al Federaţiei Mine Energie nu a dorit prin remarca sa să-l atace pe Ion Ruşeţ, ci a solicitat conducerii să aibă acelaşi punct de vedere în declaraţiile publice. La şedinţa de săptămâna trecută, Vasile Geamănu ar fi spus în faţa a 150 de sindicalişti că Ion Ruşeţ este moderat în declaraţii. Drept urmare, Ruşeţ a ameninţat că în septembrie ar putea părăsi federaţia.

Ieri, Geamănu a vrut să facă nişte precizări, după ce povestea a apărut în presă. Acesta spune că nu a vrut să atace pe cineva, ci a cerut nişte lămuriri. „Eu nu am atacat pe nimeni, eu am cerut doar nişte lămuriri în ceea ce priveşte poziţiile diferite pe care membrii Biroului Executiv al FNME le-au avut în presă. Noi dorim o comunicare sinceră. Dacă două-trei poziţii sunt diferite la vârful FNME, noi ce mai credem? Asta am vrut să spun, nu să atac pe cineva. Văd prin presă cineva spune ceva, cineva spune altceva şi acolo la vârful FNME consider că trebuie să existe unitate, pentru că altfel pot să merg mai departe cu suspiciunea şi să spun domn‘e starea conflictuală dintre sindicat şi conducerea complexului se datorează şi, cum se spune, tensiunilor de la vârful FNME“, spune Geamănu.

Liderul de sindicat spune că declaraţiile diferite ale liderilor produc confuzie în rândul lucrătorilor. „Dacă la vârful FNME cineva spune ceva, iar cineva altceva, eu ştiu care-i adevărul din cele două afirmaţii? Nu este nici un atac la o persoană anume, am cerut lămuriri pentru că toată conducerea trebuie să aibă acelaşi punct de vedere“, a încheiat acesta.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: