Rezultatul negocierilor cu CEO: Am plecat cum am sosit!

Întâlnirea de ieri dintre sindicatele şi administraţia din CE Oltenia a fost un eşec. „Am plecat cum am sosit”, a declarat liderul Dan Pârvulescu. La discuţii au fost din partea administraţiei directorii Ion Petroniu, Aurel Medinţu, Sorin Olaru şi Ion Răuţ. Pârvulescu a declarat ieri că nu este uimit că nici de această dată administraţia a refuzat dialogul. „Era de aşteptat”, a spus acesta.

Încercarea unui nou dialog cu administraţia a fost discutată şi adoptată de toţi liderii din FNME, la întâlnirea de săptămâna trecută. Dar cum aceasta a eşuat, liderii vor înştiinţa în câteva zile ceilalţi membri ai Consiliului de Coordonare cu privire la rezultatul discuţiilor cu CE Oltenia.

Astfel, sindicatele trec la următoarea etapă. Potrivit liderului Cristea Fluerătoru, sindicaliştii vor încerca să se facă ascultaţi prin realizarea unor pichetări zilnice. Se discută despre posibilitatea ca 150 de mineri şi energeticieni să protesteze zilnic, pe perioadă nelimitată, pichetând instituţiile importante ale judeţului Gorj. (M.B.) 

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: