Gheorghescu: ”Sunt pregătit să lupt împotriva lui Hanu”

Florentin Gheorghescu, directorul carierei Roșiuța, desemnat de Severus Militaru ca fiind contracandidatul lui Dorin Hanu la primăria municipiului Motru, a declarat ieri că este pregătit pentru o luptă electorală. Acesta se așteaptă la ce este mai rău în cazul în care PDL se bazează pe el și pierde alegerile.

Reporter: Preşedintele PDL Motru, Seveus Militaru, a spus că sunteți candidatul desemnat să lupte împotriva lui Dorin Hanu. Sunt gata sondajele?

Florentin Gheorghescu: Eu nu am primit răspunsul la sondajul realizat în zona Motru și din câte am înțeles nu  este finalizat pentru că un eșantion de vârsta a doua nu este elocvent. Până nu am confirmarea nu pot să afirm că eu voi fi contracandidatul lui Dorin Hanu. Rezultatul sondajului va fi dat publicității cel târziu săptămâna aceasta.

Rep: Dar sunteți pregătit să duceți o luptă împotriva actualului primar?

F.G.: Noi toți cei care suntem sondați ne facem o strategie, că a mea e mai bună sau nu asta rămâne la aprecierea partidului. Toți suntem pregătiți moral și sufletește să ducem lupta asta, și eu sunt pregătit să lupt împotriva lui Hanu. Am foarte mulți prieteni în Motru, cunosc problemele cu care se confruntă motrenii. Eu m-am născut la Oțelu Roșu, am stat doar un an în Banat după care am venit la Motru. Aici este casa mea.

Rep: Pe mâna cui lăsaţi Cariera Roşiuţa? Aţi identificat pe cineva care să vă continue munca?

F.G.: La Roșiuța am atâția colegi pregătiți să-mi ducă lupta mai departe, va fi dusă cu succes, oameni sunt. Pe de altă parte, nu ar fi exclus ca partidul să ceară schimbarea mea din funcția de director dacă nu câștig alegerile. Dacă voi fi nominalizat să intru în această luptă, în ultima lună o să-mi iau concediu pentru că oricum nu l-am luat și nu voi face campanie în interiorul carierei. O să las munca și seriozitatea mea să primeze.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: