Ghiozdane şi rechizite pentru copiii nevoiaşi din Târgu Jiu

Un număr de 33 de elevi din Târgu Jiu, care provin din familii nevoiaşe, au primit de la administraţia locală ghiozdane şi rechizite astfel încât să aibă tot ce le trebuie la debutul noului an şcolar. Circa 3000 de lei a cheltuit municipalitatea pentru a acorda acest sprijin copiilor cu nevoi.

Elevii,  selectaţi în baza unor anchete sociale, au mers ieri la sediul primăriei Târgu Jiu pentru a li se acorda cele necesare pentru şcoală. Au primit ghiozdane cu rechizite elevi de la clasa 0 până la clasa a XII-a. Pachetele au fost înmânate de viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu. „Ne bucurăm să le fim de ajutor şi luni când începe anul şcolar să aibă posibilitatea să meargă la şcoală cu toate rechizitele de care au nevoie aceşti copii. Primăria municipiului Târgu-Jiu a făcut deja ghiozdănelele pentru clasa 0 şi celelalte grupe de şcoală şi nu facem nimic altceva decât să le fim alături”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu. Edilul le-a urat tuturor elevilor succes în noul an şcolar.

Ghiozdanele acordate de municipalitate elevilor nevoiaşi conţin penar, caiete, stilou, pixuri, riglă, creioane, radieră, pix cu gel. Valoarea unui pachet a fost între 70 şi 100 de lei. Cele mai multe pachete au fost acordate elevilor de la clasele V-VIII.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: