Ghișe, verdict final la primul termen

Magistrații Curții de Apel Craiova l-au făcut KO pe pugilistul Iulian Alexandru Ghișe chiar de la primul termen în care au avut de judecat apelul declarat de procurori în dosarul de trafic de droguri. Acesta a rămas cu pedeapsa de 2 ani și 4 luni cu suspendarea executării pedepsei dispusă în primăvară de Judecătoria Târgu Jiu.

Sportivul nu a contestat decizia judecătorilor. La ce acuzații îi erau aduse e lesne de înțeles că decizia de condamnare a sa cu suspendare nici nu trebuia contestată, motive de a o ataca prin apel având procurorii, cei despre care Ghișe spunea în interceptările telefonice că i-ar „împușca în cap…să le zbor creierii pe asfalt”. Sportivul a fost arestat preventiv o perioadă de timp, dar nu se mai întoarce după gratii decât dacă recidivează, verdictul magistraților craioveni fiind final.
Între timp, boxerul s-a căsătorit, și-a format o familie, a fost chiar și naș, rămânând de văzut dacă în viitor își mai riscă libertatea pentru activități ilegale. Ghișe a fost acuzat că își formase o rețea de trafic de droguri în țară. El își procura drogurile pe internet și la fel își racola și consumatorii. El nu are voie să părăsească România fără acceptul instanței, în acest interval de timp fiind obligat să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității. O pedeapsă similară a fost decisă și pentru Gheorghe Mihai Cornea, și el având de prestat 80 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria Târgu Jiu sau Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Același verdict cu suspendare a fost dat și pentru un al treilea inculpat din dosar, Andrei Daniel Anghel, care trebuie să presteze însă cele 80 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria Lupeni. 

Vizualizări: 780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: