Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Suspans prelungit pentru Bucurescu

Primarul din Slivilești, Sorin Bucurescu, trebuie să mai aștepte două săptămâni pentru a vedea o decizie finală a instanței de judecată în dosarul în care a fost anchetat și achitat împreună cu omul de afaceri Mihai Rămescu și soția acestuia, Maria Rămescu.

Toți trei au fost achitaţi la Târgu Jiu de acuzațiile ce le-au fost aduse, iar acum Curtea de Apel trebuia să judece contestația depusă de procurori la verdictul respectiv. Instanța stabilise pentru joi termenul de pronunțare a unui verdict, dar a comunicat că mai are nevoie de două săptămâni pentru a pronunța o soluție.
Singura persoană condamnată în acest dosar la 6 luni cu suspendare a fost Alexandra Loghin, fosta șefă a Serviciului Urbanism din Primăria Slivilești. E a primit în octombrie 2015 pedeapsa respectivă pentru că ar fi eliberat în fals un act pentru Mihai Rămescu, omul de afaceri fiind acuzat că a încasat de la Complexul Energetic Oltenia despăgubiri de circa 680.000 de lei pentru o construcție pe care nu ar fi avut-o.  Ziua de 13 de ieri pare să nu fi fost una cu atât de mult noroc pentru edilul din Slivilești așa cum a fost cea de 13 martie, în 2014, atunci Bucurescu și ceilalți inculpați scăpând de cătușe, după ce fuseseră reținuți câte 24 de ore. El a fost plasat totuși atunci în arest la domiciliu, devenind primul primar din țară în situația respectivă, după intrarea în vigoare a Noului Cod Penal.

Vizualizări: 870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: