Debut în deplasare pentru handbaliştii de la UCB Târgu Jiu

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu va debuta duminică în noul sezon al Campionatului Naţional, Divizia A. Echipa universităţii va evolua în prima etapă a Seriei D în deplasare, cu CSM Oradea.

În acest sezon echipa de handbal masculin a Universităţii Constantin Brâncuşi va evolua în Seria D a Diviziei A la handbal masculin, serie din care mai fac parte echipe din zona de vest a ţării, Arad, Oradea, Timişoara dar şi CS Universitatea Craiova.

Handbaliştii de la CS UCB Târgu Jiu vor debuta duminică în noul sezon, având de disputat în prima etapă un meci în deplasare cu CSM Oradea. Partida este programată la ora 13:00 la sala Universităţii din Oradea.

Tot duminică vor fi programate din Seria D şi partidele dintre CSU Craiova – CNOPI Timişoara, de la ora 12:30 şi HC Beldiman Arad – CS Unirea Sânnicolau Mare, de la ora 17:00.  CSU Timişoara, care face  parte tot din Seria D va sta în această etapă.

În noul sezon meciurile din Divizia A masculină sunt programate în acelaşi sistem, dublu tur-retur, prima parte a campionatului tur-retur încheindu-se anul acesta pe data de 15 decembrie.

Sezonul trecut echipa de handbal masculin a Universităţii Constantin Brâncuşi şi-a disputat meciurile de pe teren propriu la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, acolo unde aşteaptă să joace şi în noul sezon.  

Vizualizări: 806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: