Victorie la scor pentru junioarele CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal Junioare  III a Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu a reuşit astăzi prima victorie în deplasare, în etapa a doua a noului sezon.  După startul bun de sezon din prima etapă, fetele antrenate de Andrei Enache au înregistrat o victorie la scor în faţa echipei HCM Craiova, scor 35 – 10.  

Junioarele CSM Târgu Jiu au jucat astăzi în deplasare cu HCM Craiova, meciul din etapa a doua fiind programat la Sala „Ion Constantinescu” din Craiova, cu începere de la ora 15:00. Junioarele handbaliste de la Târgu Jiu au spulberat mai experimentata echipă a celor de la HCM Craiova, învingând cu scorul de 35 – 10, după ce la pauză au condus cu 13 – 7.

Meciurile din etapa a doua în Seria E a campionatului de Junioare III au început sâmbătă, cu meciul dintre CS Chimia Rm. Vâlcea  şi  CSS Craiova, scor 41 – 29, iar astăzi s-au mai disputat partidele dintre  LPS Slatina şi HCM TOROK Rm. Vâlcea, scor 40 – 15, şi CSS Drobeta Turnu Severin – CSS Petroşani, scor  24 – 24.

În această seară se va mai disputa un joc din această etapă, cel dintre CSS Slatina şi CSM Slatina. În urma meciurilor disputate din etapa a doua, fetele de la CSM Târgu Jiu au acumulat maximum de puncte şi se află pe locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu LPS Slatina şi CS Chimia Rm. Vâlcea.

Vizualizări: 1,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: