Pandurii a lăsat Reşiţa fără antrenor

Antrenorul echipei CSM Reşiţa de la meciul cu Pandurii, Alexandru Pelici, a demisionat de pe banca bănăţenilor după eșecul suferit de echipa sa în fața ”lanternei roșii” Pandurii. Acesta a precizat că nu îşi explică anumite lucruri care ţin de presaţia jucătorilor săi şi a ales să plece de la echipă.

Eșecul cu Pandurii i-a fost fatal antrenorului Alexandru Pelici, care și-a dat demisia de la CSM Reșița. Bănățenii n-au reușit nicio victorie în cele patru partide disputate în calitate de gazde și au marcat primul gol pe teren propriu de-abia în minutul 89 al partidei cu Pandurii, prin Emanuel Dat.  

CSM Reșița a avut mai mulți jucători absenți pentru partida cu Pandurii, din cauza cazurilor de COVID-19 din cadrul clubului, cazuri pe care conducerea le ascunde în continuare, dar antrenorul nu a vrut să scuze astfel eșecul şi a subliniat faptul că nu s-a simțit ”lucrat” pe timpul experienței de la gruparea din Reșița. ”Ne-au lipsit şapte jucători cu COVID, am făcut improvizaţii, Dumitraş abia a revenit după COVID, dar nimic nu scuză prestaţia noastră, cel puţin cea din prima repriză. În acelaşi timp, nimic nu ia din meritele celor de la Pandurii, care şi-au dorit foarte mult să câştige şi au realizat acest lucru. Sunt şi anumite lucruri pe care nu mi le explic, lucruri care ţin de prestaţia jucătorilor, felul în care jucăm afară, în contrast total cu ceea ce jucăm acasă. Dar sub nicio formă nu vreau să sugerez că am fost «lucrat»”, a declarat Alexandru Pelici, citat de Radio Reșița.

Alexandru Pelici a fost numit antrenor la CSM Reșița la începutul lunii iunie 2020, când i-a luat locul lui Dorinel Munteanu. A condus echipa în opt partide, șapte în campionat și una în Cupa României, câștigând de numai două ori.

Vizualizări: 528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: