Pandurii a adus un fost junior de la AS Roma

La Pandurii Târgu Jiu nu se mai termină transferurile şi la fiecare meci mai apare un jucător nou sau revine în echipă un fost jucător. La ultimul meci din campionat a debutat pentru gorjeni un mijlocaş de 21 de ani, Bakary Jaiteh, care a făcut junioratul la AS Roma şi au revenit pe teren pentru gorjeni Nicolae Cotolan şi Ludovic Erhard.

Lotul celor de la Pandurii suferă de lipsă de omogenitate pentru că etapă de etapă mai apare în lotul gorjenilor câte un nou jucător sau mai revine un fost jucător al echipei în primul unsprezece.

La meciul cu CSM Reșița, din etapa a 8-a, la Pandurii a debutat și mijlocașul de 20 de ani din Gambia, Bakary Jaiteh. Jucătorul cu cetăţenie italiană a făcut junioratul la AS Roma și a evoluat ca junior şi pentru Foggia.

O altă noutate în primul unsprezece a fost şi prezenţa fundaşului Nicolae Cotolan, revenit recent la pregătire cu echipa gorjeană, acesta fiind la primul joc din actualul sezon. Şi tot pentru prima dată în acest sezon a evoluat şi francezul Ludovic Erhard, jucător care a evoluat şi sezonul trecut pentru Pandurii, dar care a revenit mai târziu la echipă în acest sezon din cauza unei probleme medicale, el fiind încă sub contract cu echipa din Târgu Jiu.

În meciul de la CSM Reșița cei de la Pandurii au folosit următorii jucători:  Aldescu – Erhard, Nicolae Cotolan, Moisie, Jaiteh, Velcotă (cpt.)(Goma 86′), Peia (Vasilescu 72′), Dodoi, Remacle, Filipe Acosta, Bunga (Cuțitoiu 90+3′). Rezerve neutilizate: Iovicin – Vaida, Zaborowsky, Buaben, R. Cojocaru, Habet.

Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: