Gilortul a surclasat colega de serie din Turceni!

Gilortul Târgu Cărbunești s-a impus într-o manieră categorică în derby-ul Gorjului, scor 4-0, pe terenul formației din Turceni. Elevii lui Mario Găman au dominat de la un capăt la altul partida și au înscris câte două goluri în fiecare repriză. 

Gorjenii mai experimentați din Liga 3, cei de la Gilortul, nu au avut probleme să se impună la Turceni, scorul fiind unul care nu lasă loc de comentarii, 4-0. Elevii lui Mario Găman au înregistrat astfel prima victorie a sezonului. „Dănăricu a semnat prima ocazie a meciului (2’). Gilortul deschide scorul după o fază lucrată. Mingea circulă pe traseul Siewe – Gîlcescu – Dănăricu, un–doi între acesta și Roncea, apoi decarul Gilortului îl angajează pe Roncea printre apărătorii Turceniului și mijlocașul ofensiv al Gilortului îl învinge din unghi pe Trandafir cu un șut la colțul lung. Leonard Gheorghe majorează diferența trimițând în plasă din 6 m, după o execuție spectaculoasă a lui Gîlcescu. Alexandru Avrămescu execută impecabil lovitura de pedeapsă acordată pentru un fault în careu asupra lui Bărănescu și ridică scorul la 3-0, iar Marian Habet închide tabela cu un șut în forță de la 24 m. Meliță (78’) și Șerbulescu (87’) puteau semna o victorie și mai categorică, dar ambii ratează din poziție singur cu Trandafir”, se arată în cronica de meci a celor de la Gilortul.

După acest succes clar cei de la Gilortul mai pot respira după seria mai puțin bună din debutul sezonului și urcă pe locul 7 în clasament. 

Vineri, de la ora 17:00, Gilortul va primi vizita Jiului Petroșani, liderul la zi cu maxim de puncte, 12. 

Vizualizări: 309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: