Universitatea Craiova a încheiat în 10 oameni meciul cu Sepsi!    

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1, în etapa a 9-a din Superliga. Oltenii au încheiat meciul cu 10 oameni pe teren după ce au deschis scorul în primul minut.

Oltenii au marcat prin Jovan Markovic și au deschis scorul încă din secunda 50. Lyes Houri a majorat scorul pentru olteni, iar Marius Ștefănescu a fost cel care a redus din diferență. Juraj Badelj a văzut direct cartonașul roșu, iar echipa lui Laurențiu Reghecampf a fost nevoită să joace timp de 30 de minute în 10 oameni.

Mijlocașul ofensiv francez a dus scorul la 2-0 în minutul 28 cu o execuție tehnică din marginea careului de 16 metri, iar la final a vorbit despre obiectivele pe care le are în acest sezon la echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, dar și despre ce înseamnă Universitatea Craiova pentru el.  „Trebuie să câștigăm ceva în acest an, credem în echipa noastră, vom vedea. Craiova este specială, am fost aici un an, mi-am rupt genunchiul, apoi am plecat în Ungaria, acum m-am întors, sunt fericit. Vreau să joc, să dau pase de gol și goluri”, a spus Lyes Houri la finalul meciului Universitatea Craiova – Sepsi 2-1.

Înainte de golul lui Houri, Jovan Markovic și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu reușita sa din primul minut. „Aveam nevoie, pentru că am făcut două meciuri slabe, trebuia să ne revanșăm în fața suporterilor. Primul (gol) acasă, sper să marchez cât mai multe goluri, încerc să fac antrenamentele cât de bine pot și de acolo Mister ia decizia. Eu zic că am făcut un meci bun toți, pauza (internațională) ne-a prins bine, sperăm să o ținem tot așa și să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut meciurile trecute. Tot timpul când e pauză de națională avem antrenamente mai dure, sper să ne ajute. Ne luăm fiecare meci în parte, vedem cum ne clasăm la final”, a spus după meci și Markovic, cel care a deschis scorul după doar 50 de secunde.

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: